söndag 6 februari 2011

Uteritt idag med Ronja Rövardotter och Antonio Banderas..o jag på Arwen, bara filmstjärnor ;) det är inte illa, dottern har feber så jag fick äran att rida idag.

Pollan är ju smått feg kan man säga ute, hon är otroligt nöjd om hon får gå sist. Men om det frukansvärda skulle hända.. att nosen råååkar hamna liiite före någon annan... då tar hon sin uppgift på stort allvar och drankblåste och fnorkar vid varje steg.
Om den modiga Ronja går först går det bra, snyggingen Banderas i mitten o prisessan på slutet är ordningen bäst. Men ibland fegar Ronja ur... totalt.. typ när man ska gå förbi de där fasansfulla islandshästarna ..huuu.. o idag hade de lurviga en människa i hagen som dessutom var klädd i en heltäckande overall :).. mycket farligt.. men Pollan som tycker att isisar är jättemysiga och hon tror nog att hon är liite släkt med dem, hon bara tyckte rövardottern var larvig och gick förbi som om det inte alls var någon michellinmänniska där ihagen. oj vilken stolt matte hon hade på ryggen då :)

Jag tror pollan tycker det ser mycket mycket trevligt ut att vara isis.. gå där i hagen och äta o äta.. de ser inte alls så smala ut de vi rider förbi så jag tror nog att pollan har dragit slutsatsen att det där skulle passa henne.. ialla fall när det kommer till matdelen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar