tisdag 17 januari 2012

Det hade väl varit nåt att få i Julklapp!

Va synd att affären inte gick igenom.. det hade varit super coolt.

och som hästtokig så måste jag säga att Minna's karl verkligen har förstått hur det fungerar och vad som skulle gå hem.

nedan artikel är klippt från Expressen .. fööörlååt fel fel fel.. det var ju aftonbladet.. ja ja same shit different name :)

Ramaskri i Storbritannien
Finländske miljonären Johan Ulander ville ge en present till sin svenska flickvän Minna Telde.

Problemet: Presenten var en häst vid namn Utopia tillika ett av Storbritanniens största OS-hopp på hemmaplan i sommar.

– Den senaste veckan har varit ett helvete, säger Storbritanniens OS-ryttare Carl Hester enligt finska iltalehti.fi.

Carl Hester vann EM på Utopia och beskrivs av brittiska Daily Mail som ett av Storbritanniens största OS-hopp till sommarens spel i London. Men julhelgen blev en panikartad upplevelse för Hester.

”Har samlat in pengar”
Finländska miljonären Johan Ulander försökte då köpa loss den tioåriga hästen som present till sin svenska flickvän Minna Telde – själv dressyrryttare i världseliten. Enligt finska iltalehti.fi lades ett bud på “flera miljoner euro” på Utopia vilket skapade panik i Storbritanniens OS-läger.

– Den senaste veckan har varit ett helvete. Vi har samlat in pengar, sålt aktier och förhandlat med advokater, säger Hester.

Hester försökte själv samla in pengar för att slå Ulanders bud. Till sist lyckades ändå det brittiska lägret övertala ägaren Sasha Stewart att inte sälja.

Men min karl är inte så dum han heller, jag fick ett par gummistövlar med stålhätta och med gummi som tål urin lite extra, de var inte heller så jävla billiga, (sånt gör en hästtjejj riktigt glad :))

Det ni tjejjer, det är en miljonär man ska ha om man ska få en OS häst och en maskinförare om man blir glad över ett par Tretorn :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar