torsdag 11 november 2010

igår var vi i ridhuset och for runt :).. men upplägget igår var att rida på i uppvärmningen för att få igång bakbenen, det funkar faktiskt bra på min polla. Om hon börjar springa iväg så får man ta tillbaka o kolla att förhållningen funkar. Hästen tycker att det är riktigt kul och blir på hugget, uppmärksam och på.
vabbar idag.. och tittar på något morgonprogram på tv4a... men shit va hon programledaren är dålig.. det är så det nästan blir pinsamt.. måste byta kanal.

Varjegång vi varit i stjärnans eller Lövstas ridhus har Pollan kloinkat i hovarna när det ska tex öka på lite och även i mellantraven, det är lite spännande eftersom hon inte gör det ivanliga fall hemma, o nästan aldrig gjort det inte ens när hon var ung o vinglig. Det måste ju bero på underlaget (som naturligtvis är helt suveränt), som är fast och sviktande men utan fluff....där ser man vad olika underlag kan göra för en hästs balans även om det är två bra undelag. Underlaget i vårt ridhus är jättebra men såklart annorlunda mot Lövstas o Stjärnans.

2 kommentarer:

  1. Veeet du hur tråkigt det är att du inte är här?!?! *grååååter*

    SvaraRadera
  2. det är iallafall inte alls lika trååååkitgt som när du inte är där, men jag saknar dig massor nu, det var länge sen vi sågs juh

    SvaraRadera