tisdag 17 april 2012

Ibland är man föör snurrig.

Igår innan jag skulle rida lektion, av någon konstig anledning är jag alltid sen så jag blir stressad,  då hittar en stallkompis 500kr på golvet vid foderkammaren. Jag känner genast på och i min ficka som jag vet att jag la mina pengar i ... näää borta.. men hon hittade bara 500lappen o jag som hade en 500 lapp o tre hundringar på fickan.. Åhhh såå jävla irriterad jag blev på mig själv!!! Fasiken!! Hur kan jag gå å tappa pengar???
Aja jag sa åt alla att jag tappat pengar o om någon hittar dem så var de mina
tänkte i mitt stilla sinne... vem tusan tar tre hundralappar o lämnar kvar 500dringen???

Hur som jag red för Ann.. Vi tog det lugnt o pressade inte då jag rider i den dära sadeln jag provar.. Kan ju vara lika konstigt för henne som för mig med den... Jösses vad jag skumpar runt... Ojoj...

Någonstans där i mitten när jag stod still o pratade med Ann tänkte jag ge pollan en muta o stoppade ner handen i fickan på fleece tröjan.. Å men see vad man kan hitta i fickan mina 800 spänn... !! :0

Sååå pinsamt här har jag gått runt o gapat om att jag tappat pengar o Ann sa till mej.. Du har dem säkert i någon ficka.. näää jag har kollat i alla, bedyrade jag.

Jag såg på Ann att jag såg konstig ut o hon trodde nog att jag var förvånad... visst var jag det men mest funderade jag på vems pengar jag hade snott????

Sadeln ja.. Den jag provar ska jag inte ha, mina knän hamnar lixom utanför kåporna, jag som är så kort i rocken med pygmeben är inte alls van vid det. Men den ligger nog ganska bra på Pollan.

Jag red klart o lilla duktiga My var så snäll o skrittade av henne. Hon o hennes mamma o tittade, nu var det ju en ganska konstig lektion då vi höll på med sadeln frågor o en skumpande tant på ryggen.

Sen när jag som bäst höll på att kvällsfodra säger en stallkompis... Jag har nog tappat en 500dring..
Ehhh... Hon såg förvånad ut när jag sa den har jag :)
Jag försökte se så normal ut som möjligt, det är ju normalt.. att man hittar 500 på stallgolvet, eller inte ... Stallkompisen såg som sag lite förvånad över att jag hade pengen. Jag tänkte mest.. herreguuud så pinsamt... Shit så jag snurrade till det!

Puh!!!
Man ska fasiken inte ha kontanter
men ibland behvs de ju...

Snurrigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar